Referenties

Woonstad Rotterdam, Ivan van Eijsden, medewerker Sociaal Beheer Noord/Oost:
“Als sociaal beheerder bij een woningcorporatie schakelde ik hen regelmatig in voor onderzoek naar onrechtmatige bewoning of woonoverlast. De samenwerking heb ik altijd als zeer positief ervaren. Ik ben onder de indruk van de integere opstelling, professionaliteit en gedrevenheid van hun medewerkers. Zij verstaan hun vak goed en weten van aanpakken! Ik kan Adviesburo Veerkracht zeker aanbevelen aan andere woningcorporaties.”

Aramis AlleeWonen Roosendaal, Albert Bienefelt, coördinator Wijkontwikkeling:

“Adviesburo Veerkracht kiest in overleg met de opdrachtgever voor een effectieve aanpak waarbij zij vanuit hun expertise aan de betrokken partij(en) duidelijkheid verschaffen. Adviesburo Veerkracht lost zaken snel op en doet dat op een respectvolle, heldere en betrokken manier.”

Gemeente Roerdalen, onrechtmatige bewoning recreatiepark Posterholt, Maurice Heijnen, beleidsmedewerker handhaving:

“We zijn erg tevreden over de samenwerking. Je merkt dat het ‘doeners’ zijn die met twee benen op de grond in de gemeentelijke praktijk ‘meters maken.”

Woonpartners Gouda, Jasmijn Leloux, woonconsulent:

“Adviesburo Veerkracht is een integer buro dat weet waar zij het over hebben. Zij hebben een grote dosis vakkennis, zijn zeer doortastend en gaan doelgericht te werk. Hierdoor behaalt Adviesburo Veerkracht goede resultaten.”

Faun trainingen, Amstelveen, Frank Boucher, directeur:

“Al ruim 14 jaar werk ik met veel plezier met Adviesburo Veerkracht samen. Zij zijn zeer professioneel, betrouwbaar en hebben oog voor detail. Dat hebben de vele Faun communicatietrainingen die wij samen hebben gegeven, altijd tot een succes gemaakt.”

Woonstad Rotterdam, Doretta Stutvoet, woonconsulent:

“Hoofdpijndossiers? Er is een probaat middel voor dat altijd werkt. Het is Adviesburo Veerkracht. Vanaf 1 januari 2011 moest ik de woonfraude zelf aanpakken. Hoe? Geen idee. 10 Maanden later had ik 10 hoofdpijndossiers. Maar 3 maanden later gelukkig niet meer. Hoe dat kan? Ik ben een aantal keren met Adviesburo Veerkracht op pad geweest. Ik zag puur vakmanschap. En dat gecombineerd met prettige persoonlijkheden geeft een fantastisch resultaat. Zij krijgen van mij een lintje!”

Mozaïk Wonen, Gouda, Gerard van den Berg, senior woonconsulent:

“Enkele jaren werkte ik met Adviesburo Veerkracht samen in het kader van woonfraudeonderzoeken. Zij voelen feilloos aan welke aanpak vereist is. Zij zijn flexibel maar doelgericht, hebben een sociaal hart met oog voor de mens maar pakken stevig door wanneer dat nodig is. Daarnaast zorgen zij voor een gedegen verslaglegging. Ik ken Adviesburo Veerkracht als een integer buro.”

Woonstad Rotterdam, Linda Hoffman, sociaal beheer:

“Sinds een tijd werk ik samen met Buro Veerkracht. Ze zijn zeer vakkundig, integer, doelgericht en prettig om mee samen te werken. Ze hebben ons, met veel succes, geholpen om dossiers op te lossen en de verklaringen zijn vaak van toegevoegde waarde bij eventuele juridische procedures. Zeker een aanrader.”