Onze diensten

adviesburo-veerkracht-onrechtmatige-bewoning-1.jpg

Onrechtmatige bewoning

Onrechtmatig gebruik van een woning kan onderhuur, overbewoning, wietteelt, prostitutie of drugshandel zijn. Als gevolg daarvan ontstaat er schade aan de woning, lawaaioverlast, stankoverlast en een onveilig gevoel bij omwonenden. Adviesburo Veerkracht neemt het probleemdossier van u over door het starten van een onderzoek met als einddoel een sluitende rapportage. En wordt het huurcontract door onze inspanningen door de rechter ontbonden, dan kunt u zelfs de kosten van het onderzoek terugvorderen van de voormalige huurder.

adviesburo-veerkracht-onjuiste-inschrijving-1.jpg

Onjuiste inschrijving

Waar iemand woont hoort hij ook ingeschreven te staan. Dat lijkt logisch. Helaas blijken er nog veel onjuiste inschrijvingen te zijn. Door te doen alsof je ergens niet woont of juist wel, kun je in aanmerking komen voor regelingen zoals kinderbijslag en studiefinanciering terwijl je daar geen recht op hebt. Adviesburo Veerkracht biedt ondersteuning in de aanpak van deze risicoadressen, zowel administratief als met het uitvoeren van huisbezoeken.

Burenruzie

Wij lossen succesvol conflicten tussen buren op. Doordat wij naast de huisbezoeker ook een communicatiespecialist of mediator in kunnen zetten, hebben wij net iets meer in huis om door te kunnen pakken. Wij doorlopen alle gebruikelijke stappen van het communicatieproces maar het behouden van de leefbaarheid en terugdringen van de overlast staat voorop.

Ervaring

Meer dan 14 jaar kennis en ervaring binnen ons vakgebied.

Kwaliteit

Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en gaan door tot u tevreden bent.

Team

Experts en specialisten die met hun voeten in de klei staan.

Aanpak

Wij gaan altijd voor volledig, grondig en snel.