Onze aanpak

Wij zetten de juiste middelen in bij onze diensten.

Voor de aanpak van onrechtmatige bewoning leveren wij specialisten die dit probleem door en door kennen. Deze specialisten kunnen flexibel ingezet worden, per dossier, per straat, per complex, overdag, 's avonds, in het weekend: gewoon afhankelijk van de situatie die u aanbiedt.

Hoe we dit doen

Wij zorgen voor een goed dossier dat start met een administratief onderzoek. Daarop volgt een buurtonderzoek met mogelijk hieraan gekoppeld een huisbezoek. Wij voeren gesprekken met omwonenden en de huurder, maken gespreksverslagen en zorgen voor een nauwkeurig rapport. Naast het rapport zorgen wij voor een proces-dossier voor een mogelijke gang naar de rechter. Tenslotte dragen wij het dossier weer over aan de opdrachtgever.

In een korte periode hebben wij het probleemdossier opgelost. En onze onderzoekskosten kunt u zelfs verhalen op de huurder.

Wilt u weten of er voor uw hoofdpijndossiers ook een oplossing is?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze missie

Al meer dan 12 jaar zijn wij actief in het aanpakken van woonfraude en adresfraude. Onze missie is om u te ontzorgen en de juiste oplossing te vinden voor uw probleem.u00a0

Onze visie

Handhaving:
Adviesburo Veerkracht is in eerste instantie gericht op handhaving. Regels zijn regels en daar dient iedereen zich aan te houden. Afspraken vastgelegd in een huurcontract dienen nageleefd te worden. Uitzonderingen zijn er niet.
 
Sociaal:
Achter iedere voordeur schuilt een ander verhaal of probleem. Iedereen heeft het recht om zijn kant van het verhaal toe te lichten. Wij vinden het belangrijk dat wanneer het een zorgadres blijkt te zijn, de nodige instanties ingeschakeld worden en denken mee in passende oplossingen.
 
Kwaliteit:
Adviesburo Veerkracht houdt niet van half werk en niet van horen zeggen. Wij staan voor volledigheid, grondigheid, harde feiten en sluitend bewijs.
 
Snelheid:
Snel een eind maken aan onrechtmatige bewoning en overlast vinden wij belangrijk. De leefbaarheid binnen een wijk staat vaak al lange tijd onder druk. Onze doorlooptijden zijn daarom zeer kort.

Ervaring

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring binnen ons vakgebied.

Kwaliteit

Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en gaan door tot u tevreden bent.

Team

Experts en specialisten die met hun voeten in de klei staan.

Aanpak

Wij gaan altijd voor volledig, grondig en snel.